ANSÖK HÄR
Med tanke på Coronaviruset avvaktar vi med årets förberedelser irl för Planket Sthlm, inklusive anmälan via websiten, vi hoppas ändå på att kunna genomföra Planket 2020, om än i mindre skala. 2016 genomförde vi Planket på kort varsel och kan så göra igen men följer vidare direktiv, då vårt arrangemang omfattar långt mer än 50 personer.


INGEN ANMÄLAN ÄR ÄNNU ÖPPEN! FÖRLÅT FÖR DET. VI AVVAKTAR REGERINGENS BESLUT!


Avsätt ändå 15-16 augusti. För utställare gäller att kunna ställa ut båda dagarna. Vi kommer att prioritera dessa och hellre då låta färre ställa ut på större ytor i år om så behövs. Vi välkomnar som tidigare år anhöriga till de fotografer som inte längre finns med oss att ställa ut dessas verk men även egna förstås.


I tillägg till den hommage vi tillägnar fotografen Gunnar Smoliansky, en av Plankets grundare som lämnade oss den 12 december 2019.  I övrigt gäller reglerna för att ställa ut som ni hittar under fliken utställare. För att förenkla processen vill vi att ni som arbetar i större format, förbereder en kort rad om ert fokus, samt behov av utställningsyta. Vi har förberett för att kunna arrangera Planket Sthlm med kort förberedelsetid. 


Tack för er förståelse, ta hand om er och varandra så länge. 


PLANKET STHLM 

Lilla Mejtens gränd/Malmgårdsvägen

Vitabergsparken Östra Södermalminfo@planketsthlm.se

Copyright 2017-2019 PLANKET Stockholm